nybanner

Tala Fou

O LE A LE EA FRESH VENTILATION SYSTEM?

faatufugagaFa'avae ea

O le ea fou e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa e tuʻuina atu ai le ea fou i totonu i le tasi itu o se potu tapuni, ona faʻaulu lea i fafo mai le isi itu.Ole mea lea e fa'atupuina ai se "fa'ato'aga o le ea fou" i totonu, ma fa'amalieina mana'oga o le fesuiaiga o le ea fou i totonu.O le fuafuaga o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le maualuga o le ea ma le maualuga o ili, faʻalagolago i le malosi faʻainisinia e tuʻuina atu ai le ea mai le tasi itu i totonu, ma faʻaoga faʻapitoa faʻapipiʻi faʻafefe mai le isi itu e faʻafefe ai le ea i fafo e faʻamalosia ai le fausiaina o se malae vaalele fou i totonu. le faiga.Fa'amama, fa'amama fa'ama'i, fa'amama, fa'aokesene, ma mua'i fa'avevela le ea e ulu atu i totonu o le potu a'o tu'uina atu le ea (i le taumalulu).

Galuega

Muamua, fa'aoga le ea fou i fafo e fa'afou ai le ea i totonu o lo'o fa'aleagaina e ala i le nofoia ma le ola, ina ia fa'atumauina le mama o le ea i totonu i se tulaga maualalo.

O le galuega lona lua o le faʻateleina o le vevela i totonu ma puipuia le faʻalavelave e mafua mai i le paʻu o le paʻu, ma o lenei ituaiga o ea e mafai ona taʻua o le mafanafana mafanafana.

O le galuega lona tolu o le faʻamaluluina o vaega o fale pe a maualuga le vevela o totonu nai lo le vevela i fafo, ma o lenei ituaiga o faʻafefe e taʻua o le faʻamafanafana fale.

Tulaga lelei

1) E mafai ona e fiafia i le ea fou o le natura e aunoa ma le tatalaina o faamalama;

2) Aloese mai "fa'ama'i malulu";

3) Aloese mai meafale i totonu ma lavalava mai le pala;

4) Aveesea o kasa leaga e mafai ona faʻasaʻoloto mo se taimi umi pe a uma le teuteuga i totonu, lea e aoga i le soifua maloloina o tagata;

5) Toe fa'aaogaina le vevela i totonu ma le susu e fa'asaoina ai tau fa'avevela;

6) Faʻamalo lelei le faʻaumatia siama i totonu ma siama;

7) Ultra filemu;

8) Faʻaitiitia le faʻaogaina o le carbon dioxide i totonu;

9) Puipuiga o le pefu;


Taimi meli: Nov-24-2023