nybanner

Tala Fou

O le a le fa'aogaina o le ea fou e fa'apipi'i i puipui?

 

Fa'apipi'i ile puipui ea mālūlūfaiga o se ituaiga o faiga fou ea e mafai ona faʻapipiʻi pe a uma le teuteuga ma o loʻo i ai galuega faʻamamaina ea.E masani ona faʻaaogaina i totonu o ofisa o le fale, aʻoga, faletalimalo, villas, fale faʻatau, nofoaga faʻafiafia, ma isi. E tutusa ma puipui faʻapipiʻi ea malulu, e faʻapipiʻiina i luga o le puipui, ae e le o iai se iunite i fafo, e na o le lua pu ea i luga o le tua o le masini.O le tasi e faʻafeiloaʻi le ea fou mai fafo i totonu o totonu, ae o le isi e faʻafefe ai le ea i totonu.O se mea e sili atu le mamana, faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le malosi ma faʻamamaina modules, e mafai foi ona fetuunai le vevela ma e oʻo lava i le susu o le ea fou.

E le gata i lea, e te iloa atili e uiga i le fa'apipi'iina i puipui o faiga ea fou ea?Afai e te le o mautinoa, sei o tatou tilotilo i faʻafitauli masani i puipui faʻapipiʻi fou ea faʻapipiʻi ma le faatonu i le taimi nei!Ou te talitonu a maeʻa ona e malamalama i nei mataupu, o le a e maua se malamalama atili i luga o puipui faʻapipiʻi faiga fou ea!

1. Pe mana'omia ea ona fa'ama'a puipui?

E le mana'omia le fa'apipi'iina o ala o le ea i luga o le puipui, na'o le mana'omia o le viliina o pu e lua i luga o le puipui e fa'auma faigofie ai le fa'aoga ma le fa'avevela.

2. E sefe le malosi?

Ioe, muamua lava, o le tatalaina o le ea fou e mafai ona aloese mai le leiloa o le malosi i totonu (ea malulu ma faʻamafanafana) e mafua mai i le faʻamalama faʻamalama, ma o le fesuiaiga o le vevela e mafai ona toe faʻaleleia i le 84% o le malosi.

3. Pe o le a lava le latalata o le sapalai o le ea ma le toe foʻi mai o taulaga e fausia ai se matasele o le ea, e aʻafia ai le aʻafiaga o le ea?

Leai, ona o le sapalai o le ea e malosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ea o loʻo i totonu o le ea malulu o lou fale e le mamao, ae o le potu atoa o le a oʻo i suiga o le vevela ona o le tafe atu o mole o le ea e masani.

4. Pe pisapisao?

O masini ea ea fou ma le tele o le ea e sili atu ona mautu ma e maualalo le pisapisao faʻaogaina, lea o le a le faʻalavelaveina ai le aʻoga, galue, ma le moe.

5. E i ai se galuega fa'afesuia'i vevela?

Ioe, o le vevela e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le gau o le malosi e mafua mai i le faʻamalama faʻamalama, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le vevela e oʻo atu i le 84% ma leai se faʻaleagaina lona lua, faʻamautinoa le mafanafana o le potu pe a uma le fesuiaiga o le ea.

6. Pe talafeagai mo le tausiga ma le tausiga mulimuli ane?

E ese le ea fou fa'apipi'i i le puipui mai le faiga o le ea fou.E leai se mea e popole ai e uiga i le faʻafitauli o le aʻafia o le aʻafiaga o le ea ma le faʻamamaina lelei e mafua mai i le faʻaputuina o le pefu.E le gata i lea, o le suia o le faamama ma le faʻamamaina o le masini e mafai ona faʻaogaina saʻo, ma e leai se manaʻoga mo tagata faigaluega faʻapolofesa e aʻe i luga ma lalo mo le faʻamamāina ma le tausiga e pei o se masini faʻaalo taofia.O le mea lea,o lona tausiga mulimuli ma le tausiga e fai si faigofie.

 


Taimi meli: Me-20-2024