nybanner

Tala Fou

O le a le 'ese'esega i le va o le ala e tasi ma le lua ala fe'avea'i faiga ea ea fou?(Ⅰ)

064edbdd1ce7a913a448e556546a2ab

O lefaiga ea fouo se faiga fa'afoe tuto'atasi ea e aofia ai se faiga ea sapalai ma se faiga ea ta'u, e masani ona fa'aoga mofa'amamāina o le ea i totonu ma fa'avevela.E masani lava, matou te vaevaeina le faʻaogaina o le ea fou i totonu o le auala e tasi le auala ma le lua auala e faʻatatau i le faʻalapotopotoga o le ea.O le a la le eseesega i le va o nei faiga e lua?

O le a le Faiga Tasi-Tasi Fefe Fresh Air System?

E tasi le ala tafee faasino i le tasi-ala faamalosia le sapalai o le ea po o le tasi-ala exhaust, o lea e toe vaevaeina i le lelei o le uunaiga tasi-ala tafe ma le leaga le uunaiga tasi-ala tafe.

O le ituaiga muamua o le lelei o le tafe o le tasi-auala, lea e aʻafia i le "sapalai o le ea faʻamalosi + faʻalenatura", o lona uiga, i lalo o le gaioiga faʻainisinia, o le faʻamamaina o le ea fou i fafo e faʻamalosia i totonu o le potu.A o ulu atu le ea fou i totonu o le potu, o le mamafa lelei e fausia i totonu.I lalo o le mamafa lelei, o le ea eleelea i totonu o le fale e alu atu i avanoa o faitotoa ma faamalama, e fausia ai le ea.

O le ituaiga lona lua o le le lelei o le taʻavale unidirectional, lea o le "faʻamalosi faʻamalosi + faʻaogaina o le ea masani".O lo'o fa'atatau i le gaioiga fa'ainisinia e fa'aoso fa'amalosi ai le 'ea leaga i totonu o le potu, ma fa'atupu ai le fa'aletonu i totonu.I lalo o le aafiaga le lelei o le mamafa, o le ea fou i fafo e ulufale atu i le potu mai le potu malolo, potumoe, suʻesuʻega, ma isi, ma o le mataupu faavae e tutusa ma le ili faʻafefe.

Tulaga lelei:

1. O le auala e tasi e tafe ai le ea fou o loʻo i ai se fausaga faigofie ma faigofie pipelines totonu.

2.Tau mea faigaluega maualalo.

Fa'aletonu:

1. O le faʻalapotopotoga o le ea e tasi, naʻo le faʻalagolago i le eseesega o le mamafa o le ea masani i totonu ma fafo o le potu mo le faʻaleleia o le ea, ma o le faʻamamaina o le ea e le mafai ona ausia faʻamoemoega.

2. O nisi taimi e aʻafia ai le faʻapipiʻiina o faitotoʻa ma faʻamalama, ma e manaʻomia le tatalaina ma le tapuni o le ea i le taimi o le faʻaogaina.

3. A aunoa ma le fesuiaiga o le vevela, e mafua ai le tele o le malosi o le gau.

 

Sichuan Guigu Renju Technology Co., Ltd.

E-mail:irene@iguicoo.cn

WhatsApp: +8618608156922


Taimi meli: Tes-19-2023